Sådan anvender du jeres workation som perfekt content til rekruttering

18.4.2024
/
Virksomhedskultur

Læs hvordan du kan få endnu mere ud af jeres workation og bruge den som en unik mulighed til at tiltrække nye talenter og forbedre virksomhedens ry som moderne arbejdsplads.

Vi ved det med sikkerhed: Der er talrige fordele ved at arrangere en årlig workation som en seriøs virksomhed der værdsætter sine medarbejdere. Teamet får mulighed for at lære hinanden bedre at kende, have det sjovt, arbejde fokuseret, rejse og opleve andre kulturer. Listen fortsætter, med et ofte overset tillæg - Workations kan være fremragende lokkemad til ansættelse af nye medarbejdere.

For virksomheder i mange brancher (især for startups og remote-arbejdspladser) er det at finde kvalificerede ansøgere en af de største udfordringer i virksomheden. Alt for mange virksomheder har et dårligt ry for mangel på arbejdspladskultur. Her er en workation en unik mulighed for at vise din virksomhed i et attraktivt lys og tiltrække de bedste talenter. 

Her er hvordan du kan få endnu mere ud af jeres næste workation og bruge den som en unik mulighed til at ansætte nye kvalitetsmedarbejdere og forbedre virksomhedens ry som moderne arbejdsplads.

Læg en plan for indsamling af content hjemmefra

Inden du begynder at planlægge jeres næste workation, skal du tænke på, hvordan du kan bruge jeres workation bedst muligt til rekruttering. For flertallet af virksomheder er karrieresiden på deres website meget tynd (eller ikke-eksisterende), fordi de ikke har fotos eller videoer der sælger kulturen og sammenholdet på arbejdspladsen. Workations er den perfekte måde at rette op på dette.

Når I begiver jer ud på jeres næste workation, skal du sørge for at forberede dig hjemmefra på hvilke fotos og videoer du skal huske at tage. Tænk især på gruppebilleder på nogle fede lokationer på turen. For hvem ville ikke gerne arbejde i en virksomhed, der arrangerer workations for deres medarbejdere?

Så hvad venter du på? Lad os hjælpe dig med at arrangere en workation, som både motiverer og fastholder dine nuværende medarbejdere - og som kan hjælpe dig til at rekruttere de bedste talenter til jeres virksomhed.

Relaterede artikler

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og få hurtigt og enkelt et uforpligtende tilbud på jeres næste workation.

Tak! Vi har modtaget din tilmelding, og du hører fra os hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen.