De mest almindelige fejl når du planlægger en workation

18.4.2024
/
Gode råd til planlægningen

Står du overfor at skulle arrangere din første workation? I denne artikel deler vi de mest almindelige fejl du bør undgå, hvis du går med overvejelser om at planlægge jeres kommende workation.

Vi har organiseret workations i flere år, og har i løbet af denne tid mødt vores andel af DIY-workation arrangører. Nogle har haft held med deres workations, mens andre har lidt store økonomiske tab på grund af uforudsete omstændigheder.

For at øge dine chancer for en succesfuld workation, vil vi i dette blogindlæg dele de mest almindelige fejl, hvis du selv går med overvejelser om at planlægge jeres kommende workation.

1. Hotel eller boligudlejer aflyser i sidste øjeblik

Lige når du tror, at du har alt planlagt, aflyser stedet i sidste øjeblik. Og du har ikke nogen backup-indkvartering. Det lyder som et mareridt, men det sker oftere, end man skulle tro. Hoteller kan aflyse din reservation, fordi de har en mere attraktiv gruppeforespørgsel, og med Airbnb sker dette endnu oftere. Med andre ord, står du i en situation hvor du skal begynde at lede efter et hotel igen. Få uger før jeres workation. Det lyder måske ikke så slemt endda. Men nu er problemet bare, at du er meget mere begrænset med hensyn til lokationen, fordi du allerede har booket fly og alle andre tjenester. Som et resultat kommer du til at betale mere end planlagt og får en dårligere oplevelse.

Ved at booke indkvartering via en officiel rejsearrangør forhindrer du denne potentielle situation. Vores samarbejdspartnere annullerer ikke reservationer for partnere som teamtravel, fordi de ved, at det ville ødelægge vores samarbejde. Overvej derfor en officiel rejsearrangør, næste gang du skal booke indkvartering - det er din bedste forsikring. 

2. Pas på upålidelige aktivitetsudbydere

Det kan som virksomhed være svært at gennemskue kvaliteten af den pågældende aktivitet ud fra online anmeldelser, fordi disse normalt er skrevet af individuelle kunder.

Forestil dig at I er en stor gruppe medarbejdere på 50 personer, der skal på en bådtur, vandretur eller lign. Guiden dukker ikke op, og ingen tager telefonen. Det lyder som et mareridt, ikke?

Det sker desværre lidt for ofte.

Hos teamtravel har vi opbygget langvarige forhold til pålidelige aktivitetsleverandører, hvilket minimerer problemer som dette. 

3. Valg af forkerte aktiviteter og restauranter

At booke en workation byder på mange flere nuancer end blot at booke en ferie.

Der er meget få restauranter, der både accepterer gruppebookinger OG tilbyder god kvalitet. Nogle aktiviteter kan virke tillokkende og attraktive for jer, men de giver måske ikke altid mening for en gruppe. Disse dårlige oplevelser forstærkes, når du laver planer for en stor gruppe.

Vi hører ofte ting som: "Men en af vores kolleger kender området rigtig godt."

Til det svarer vi: "Hvor mange gange har din kollega booket en aktivitet for 50 mennesker?"

Med vores lokale ekspertise gør vi din workation til en uforglemmelig oplevelse ved at anbefale aktiviteter, der allerede er blevet testet af hundredvis af kunder. Det er jeres sikkerhed for, at intet går galt.

4. Hundreder af timer spildt på kommunikation med leverandører

Endeløse e-mails, lange korrespondancer eller endnu værre, leverandører, der slet ikke svarer. WhatsApp-beskeder ved midnat. Falske fakturaer. Ingen svar efter betaling. Ubesvarede telefonopkald. Alle leverandører vil have en forudbetaling. Men hvordan kan du overhovedet foretage en betaling, når du ikke stoler på dem?

Med teamtravel er der ingen kommunikation frem og tilbage eller opkald med leverandører. Fakturering er forenklet, og din dedikerede workation-arrangør er din eneste kontaktperson. Din booking er 100% garanteret (uanset hvad der sker, har vi altid en backup), og du kan dedikere din tid til at planlægge et internt program.

5. Jeres interne workation-planlægger er pludselig utilgængelig

Forestil dig, at I har givet ansvaret omkring planlægning af jeres workation til en person i virksomheden. Måske er det dig. 

For det første er det et enormt pres at lægge på den person, fordi alle forventer at der bliver truffet gode valg og at jeres workation lever op til forventningerne. Men hvad hvis den person bliver syg eller forlader virksomheden?

I disse situationer skal du have en afløser.

Vi har rigtig mange eksempler, hvor en kundes kontaktperson pludselig ikke havde mulighed for at fortsætte midt i planlægningen af en workation. Selvom vi håndterer al logistik, er det ofte vanskeligt for virksomheden at finde en afløser der kan håndtere det resterende interne arbejde.

Hos teamtravel har vi et team af arrangører, der nemt kan erstatte hinanden i alle tilfælde.

Vi hjælper dig med at finde den rette lokation, der passer til jeres behov og vi tager os af al logistikken. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at intet går galt under jeres workation. 

Book et uforpligtende rejsemøde i dag, og lad os tage en snak om, hvordan I kommer i mål med jeres næste workation.

Relaterede artikler

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og få hurtigt og enkelt et uforpligtende tilbud på jeres næste workation.

Tak! Vi har modtaget din tilmelding, og du hører fra os hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen.