Hvilken tid på året skal man organisere en workation for sit team?

18.4.2024
/
Gode råd til planlægningen

Hvornår er den bedste sæson at organisere en workation? For at sige det kort, er forår og efterår de mest populære valgmuligheder for de fleste af vores kunder, men svaret er ikke så simpelt.

Sommer - hvorfor det ikke altid fungerer

For danske virksomheder er det langt fra simpelt at organisere en workation om sommeren:

  • Mange af dine teammedlemmer har allerede planlagt ferier med deres familier, så de vil ikke kunne deltage.
  • Derudover, fordi det er ferietid, vil priserne for indkvartering og fly være betydeligt højere.
  • Endelig vil alle steder du rejser hen være overfyldt med turister.

Med alle disse faktorer taget i betragtning er sommer langt fra ideel til at organisere en workation.

Foråret er meget mere afslappet, når det kommer til medarbejdernes private kalender, men husk at mange holder bryllupper sidst på foråret, og hvis nogen er inviteret som gæst, kan de ikke så let springe det over.

Vinter - kan være en god mulighed

Strategisk set er januar og februar gode måneder til at organisere en workation. Da det er begyndelsen af året, vil dine teammedlemmer være friske og afslappede lige efter jul og nytår.

For en e-handelsvirksomhed eller et bureau er disse to af de bedste måneder, da det er årets stille periode, hvilket betyder at teamet kan trække sig tilbage og fordybe sig i strategien for det kommende år.

Hos teamtravel er vores anbefalede destination om vinteren Malaga. Årsagerne er enkle. For det første betyder det ikke noget, hvis det er vinter i Europa, vejret er stort set godt året rundt. For det andet er det bare et fantastisk sted at være.

Vores egne erfaringer

Hos teamtravel er vores foretrukne måneder april, maj, september og oktober. Dog har vi været af sted på workations stort set alle måneder i året - og hver gang har vi fået det til at fungere.

Hvis sol og varme er det, du leder efter, kan du sagtens finde dette i Europa sent på efteråret (oktober og november) og tidligt på foråret (marts og april).

Hvis du planlægger en workation i vinterhalvåret er det altid med større risiko for regn. Men da I jo også er der for at arbejde og ikke som en almindelig turist, kan du sagtens lykkes at strukturere jeres workation til at klare arbejdet i de tidsrum det regner, og omplanlægge dine sociale aktiviteter, når vejret er bedst.

Planlæg din workation med teamtravel

Uanset om du vælger efterår eller forår, har du brug for en pålidelig partner til at sætte den ideelle workation op for jer. Hos teamtravel tager vi os af alt det praktiske, mens du blot kan læne dig tilbage og nyde jeres workation fuldt ud.

Relaterede artikler

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og få hurtigt og enkelt et uforpligtende tilbud på jeres næste workation.

Tak! Vi har modtaget din tilmelding, og du hører fra os hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen.